Talvihiivari lauantaina 27.01 klo 1500

Suomenlahden Meripurjehtijoiden perinteinen Talvihiivari -kaupunkiympäristöön sovitettu merimiestaitokilpailu – järjestetään tänä vuonna keskellä pimeintä talvea eli jo tammikuun viimeisenä lauantaina. Kilpailu käydään totuttuun tapaan 2-3-henkisillä joukkueilla, jotka voi kasata etukäteen tai vasta lähtöpaikalla. Lähtöpaikka sijaitsee jossain Helsingin ydinkeskustan alueella, mutta jännityksen ylläpitämiseksi tarkemmat koordinaatit ilmoitetaan vasta viikolla 3.

Aikaisempien vuosien tapaan kilpailutehtävät tulevat liittymään lähinnä merimiestaitoihin, kätevyyteen, yleistietoihin ja terveen maalaisjärjen käyttöön.

Ennakkoilmoittautumiset Jarille. Lisätietoja tarvittaessa samoista numeroista ja osoitteesta.

One comment on “Talvihiivari lauantaina 27.01 klo 1500

  1. Hiio-hoi!

    Nyt oikeasti kaikki mukaan, myös ne jotka ovat oikeasti olleet monta kertaa tulevinaan. Viime vuoden voittajajoukkue, joka kisan tänä vuonna järjestää, oli vahvasti täydennetty seuraan kuulumattomilla keravalaisilla. Tämähän on toki aivan sallittua mutta ajatelkaa jos koko kisa kaapataan Keravalle! Tulkaa puolustamaan SMer:n omaa kilpailua Helsinkiin!

    Talvihiivari on hauskaa aivojumppaa. Joskus on tosin vähän juostukin mutta se johtui vaan siitä, että aivot eivät jumpanneet riittävästi.

    Piccu/SMer Boozers

Comments are closed.