Talvihiivari 6.3.2010 kello 15.00

Talven selkä alkaa olla taittumassa. Päivät sen kuin pitenevät ja muitakin lupaavia merkkejä talven kääntymisestä kevääksi alkaa ilmaantua. Yhtenä näistä on Suomenlahden Meripurjehtijoiden perinteinen peruskuntokauden tapahtuma – Talvihiivari – joka tänä vuonna järjestetään lauantaina 6.3. kello 15.00 alkaen.

Kilpailu käydään totuttuun tapaan 2-3-henkisillä joukkueilla, jotka voi kasata etukäteen tai vasta lähtöpaikalla. Kilpailijoiden minimivarustuksena on kynä, jonkun verran rahaa ja sopiva annos tietoa, taitoa ja reipasta urheiluhenkeä. Varttuneemmille kilpailijoille myös lukulasit ja otsalamppu saattavat olla hyvinkin hyödyllisiä varusteita. Kilpailutehtävät tulevat liittymään muun muassa, merimiestaitoihin, kätevyyteen, yleistietouteen ja terveen maalaisjärjen käyttöön. Lienee kuitenkin vielä paikallaan huomauttaa, että mahdolliset puutteet näillä osa-alueilla eivät suinkaan ole osallistumisen esteenä, sillä yleensä pelkällä tuurillakin pärjää.

Kilpailun lähtöpaikkana on Tennispalatsissa sijaitseva ravintola William K (Fredrikinkatu 65). Ennakkoilmoittautumiset pyydetään viestittämään Jarille helmikuun loppuun mennessä alla oleviin osoitteisiin tai numeroihin tai henkilökohtaisesti esimerkiksi vuosikokouksessa torstaina 18.2. Tapahtumaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoitusta, mutta järjestelytoimikunnan työn helpottamiseksi se on kuitenkin kovasti suotavaa.

Lisätiedot Jarilta