Kuivapurjehdusilta ja pienoisveneiden purjehduskilpailu 05.12.2013

SMer pienoisveneiden purjehduskilpailu 05.12.2013 klo 18 ja Kuivapurjehdusilta klo 19.

Purjehduskilpailu on perinteisesti pidetty Tapiolan Keskusaltaassa tai vaikeiden jääolosuhteiden ilmettyä sen liepeillä. Joskus on purjehdittu jopa Keskusaltaan jäällä jos se on ollut tarpeeksi vahvaa. Tänä vuonna varmasti on, sillä altaaseen rakennettu luistelukenttä avataan 03.12.

Kilpailulautakunta kuitenkin harkitsee edelleen suorituspaikkaa pyrkien todennäköisesti suosimaan avovesikilpailua. Tällöin rata voisi olla Otsolahdessa. Tarkat ohjeet kisasta ja sen pitopaikasta annetaan kilpailukutsussa, joka julkaistaan viimeistään ensi viikon alussa. Valmistaudu kisaan varaamalla aika kalenteristasi ja rakentamalla kilpailukykyinen vene. Veneen rakennussäännöt ja radan tyyppi ilmenevät oheisesta NOR:sta.

Purjehduskilpailun jälkeen kokoonnutaan lämmittelemään ja syömään purjehduspaikan lähistöllä sijaitsevaan Grill it! –ravintolaan, joka sijaitsee Garden Hotellin alakerrassa. Jos et osallistu purjehduskilpailuun, voit tulla suoraan SMer:n nimellä varattuun Taskumatti -kabinettiin klo 19. Tilaisuuden aikana järjestetään kilpailuun osallistuneiden veneiden kauneuskilpailu sekä jaetaan kisan palkinnot.

Ilmoittautumiset sekä kilpailuun että illalliselle hetimiten osoitteeseen: jkoskikivi jonka jälkeen tulee ät merkki ja sen jälkeen grundfos piste com

Tervetuloa tilaisuuksiin!

NOTICE OF RACE

KUIVAPURJEHDUSILLAN YHTEYDESSÄ PIDETTÄVÄN
PURJEHDUSKILPAILUN SÄÄNNÖT

1 .Kilpailun järjestää Suomenlahden Meripurjehtijat ry.

2. Kilpailupäällikkönä toimii kilpapurjehdusjohtaja Jari Koskikivi tai hänen siihen tehtävään erikseen määräämänsä henkilö.

3. Kilpailun tuomaristona toimivat ne paikalla olevat henkilöt, joilla ei ole kilpailevaa purtta.

4. Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomenlahden Meripurjehtijat ry:n jäsenet ilmoittautumalla Jarille 04.12.13 mennessä.

5. Kilpailuluokkana ovat vapaasti purjehtivat, itse rakennetut pienoismallit, jotka kulkevat ainoastaan tuulen voimalla. Pienoismallin tulee kokonaisuudessaan, koottuna ja purjehdusvalmiina mahtua laatikkoon, jonka sisämitat ovat 33 x 26 x 21 cm. Muotoaan muuttavat osat mitataan suurimpien mittojensa mukaan, lukuun ottamatta puhtaasti tuulen voimasta asentoaan muuttavia purjeita tai vastaavia, joiden sallitaan ylittävän edellä mainitut mitat.

6. Kilpailu suoritetaan Tapiolan keskusaltaassa tai muussa kilpailupäällikön osoittamassa paikassa. Rata on suora myötä- tai sivutuulirata.

7. Kilpailevia pursia ei saa ohjata millään ulkopuolisella keinolla. Rata-alueen reunaan ajautuneen purren, joka on pysähtynyt, saa työntää ulos, mutta vain rataan nähden poikittaista voimaa käyttäen.

8. Tarkemmat purjehdusohjeet esitetään kipparikokouksessa, joka alkaa klo 18. Paikka ilmoitetaan kilpailuun ilmoittautuneille myöhemmin.

9. Palkintojenjako suoritetaan Kuivapurjehdusillan yhteydessä myöhemmin illalla. Kilpailun voittajan lisäksi saatetaan palkita tyylikkäin pursi.

10. Kilpailun järjestäjä ei vastaa myöhemmin yöllä mahdollisesti tapahtuvista uusintaotteluista.